「日本食・食文化普及人材育成支援プログラム」とは、農林水産省が公式にサポートする日本食・食文化普及人材育成支援事業で、日本料理を本気で学びたい外国料理人のための日本料理研修です。
例年、日本料理を学びたい外国人を日本へ招聘し、約8カ月の研修を行っているプログラムですが、今年度はオンラインにて研修を行います。
日本食・食文化の正しい知識や調理技能を修得するためのオンライン研修生を大募集!! 自国にいながらトップクラスの日本料理人によるカリキュラムが学べます。短期間のトレーニングで本格的な日本料理の技術を身に付けて、日本政府公認の認定資格を取得するチャンスです。
■応募締切:~2020年10月30日
■Eラーニング研修:2020年10月19日~11月30日
■リアルタイム対面型研修(選抜者のみ):2020年12月1日~2021年2月28日
詳細、お申込みは「日本食・食文化普及人材育成支援プログラム」サイトへ。
応募案内チラシはこちら↓をご覧ください。
[Japanese] https://culinary-academy.jp/wps/wp-content/uploads/2020flyer_ja.pdf
[English] https://culinary-academy.jp/wps/wp-content/uploads/2020flyer_eng.pdf
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Now Accepting Applications for Online Participants
contact:nihonshoku@tow.co.jp
We are now accepting applications for an online training program to acquire correct knowledge and skills in Japanese cuisine and food culture. Study under a curriculum taught by first-class chefs in your own country. It’s a great opportunity to learn techniques in authentic Japanese cuisine and obtain official certification by the Japanese government in a short period of time.